Feyenoord loopt verdiende zege mis: 2-2

1 maart 2009 16:29

Feyenoord is er niet in geslaagd in eigen huis te winnen van concurrent Vitesse. De ploeg kreeg met een 2-2 gelijkspel niet de beloning voor het goede spel van het elftal.

Feyenoord speelde aanvallend en creëerde een reeks kansen. Onder andere Fer, El Ahmadi en Biseswar hadden het vizier niet op scherp. Aan de andere kant had de verhuurde Hofs dat wel. Hij schoot een vrije trap in de bovenhoek binnen. Voor rust kwam Feyenoord nog wel op gelijke hoogte toen Wijnaldum scoorde uit een voorzet van Biseswar.

Na rust gebeurde eigenlijk precies hetzelfde. Feyenoord was beter maar Vitesse kwam via een schot van Stevanovic weer op voorsprong. Feyenoord was opnieuw veerkrachtig en kwam op 2-2 via Makaay na een snel genomen vrije trap. De ploeg kreeg diverse kansen op de winnende treffer, maar die bleef uiteindelijk achterwege.

Beleef het duel nogmaals via het live verslag van Don Paul via de link hieronder naar het scorebord.