Transparent
Inloggen
Sluiten

Pastoor blijf bij Feyenoord

26 februari 2009 23:15

In een interview met het Algemeen Dagblad laat Jong Feyenoord coach Alex pastoor weten bij Feyenoord te blijven. Hij kwam in het kielzog van verbeek mee naar Feyenoord. Solidair zijn en ook opstappen vond hij echter te ver gaan. "Die gedachte speelde wel bij mij. Maar gewetensnood? Nee. Je kunt ook solidair zijn met een bepaald gedachtengoed en je werk blijven doen. Voor dat laatste heb ik gekozen."

Met Mario Been en Leo Beenhakker voerde hij reeds gesprekken over volgend seizoen. "Of ik blijf? Dat ben ik wel van plan. En de club is dat ook van plan. Ik zeg niet in welke rol. Niet dat daar iets geheimzinnigs aan is, maar ik voel me niet geroepen om daar nu al iets over te zeggen."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

pastoor solidair beenhakker gedachtengoed geheimzinnigs gewetensnood jong kielzog leo verbeek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.403 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda