Transparent
Inloggen
Sluiten

Aboutaleb gaat met Supportersvereniging praten

25 februari 2009 19:36 - Telegraaf.nl

Verslaggever: K

Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam heeft 12 maart een gesprek met vertegenwoordigers van de Supportersvereniging Feyenoord. Dat hebben beide partijen woensdag bevestigd. Een zegsman van Aboutaleb stelt dat de burgemeester openstaat voor alle suggesties van de supporters om de problemen met de kleine groep hooligans op te lossen. "Uiteindelijk willen we allebei hetzelfde: dat de echte fans kunnen genieten van het voetballen."

Voorman Joop Verschuuren van de Supportersvereniging hoopt dat de burgemeester openstaat voor de argumenten van de echte Feynoordfans om toch af te zien van zijn besluit. Aboutaleb stelde dinsdag echter al best de fans die zich goed gedragen een handreiking te willen doen. Maar hij weigert te tornen aan de maatregel om vijf jaar supporters van de bezoekende club te verbieden.

Meer: Telegraaf.nl

Meer op Telegraaf.nl




Tags

aboutaleb supportersvereniging ahmed feynoordfans handreiking hooligans joop telegraaf tornen verbieden verschuuren voorman zegsman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki