Transparent
Inloggen
Sluiten

Geschorste Chun-Soo Lee mogelijk zonder salaris aan andere club verhuurd

24 februari 2009 19:39

Verslaggever: K

The Korea Times meldt dat Chun-Soo Lee, die voor een seizoen is verhuurd aan Suwon BlueWing, mogelijk naar het laaggeplaatste Chunnam Dragons vertrekt. Zijn huidige club Suwon heeft hem in december al voor een onbepaalde periode geschorst nadat hij diverse afspraken niet is nagekomen. De Koreaan komt daarom sinds december niet meer in actie. Hij heeft nog een 2,5 jarig contract bij Feyenoord. Feyenoord en Chunnam zouden daar al een akkoord hebben bereikt over de overgang. De eis van Chunnam is echter stevig. Chun-Soo Lee zou een half jaar zonder salaris moeten spelen voor Chunnam en daarin zijn fitheid en goed gedrag moeten bewijzen. De club is niet overtuigd van zijn fitheid. Of de aanvaller akkoord gaat met de nieuwe kans om zijn voetbalcarrière in Korea nieuw leven in te blazen, is nog niet bekend.

Meer op




Tags

chun chunnam lee soo fitheid korea suwon bluewing dragons jarig koreaan laaggeplaatste onbepaalde times voetbalcarriere

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.462 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda