Transparent
Inloggen
Sluiten

Tomasson denkt UEFA Cup nog te kunnen halen

24 februari 2009 07:38

Verslaggever: K

Jon Dahl Tomasson liet in het Algemeen Dagblad weten nog geloof te hebben in het bereiken van een UEFA Cup plaats. Dat zou dan via de playoffs voor een ticket moeten gebeuren. "Thuis tegen FC Groningen hebben we een prima wedstrijd gespeeld en waren we de morele winnaar, daarvoor wonnen we van Sparta en nu weer van De Graafschap. We moeten heel reëel blijven. We hebben een verschrikkelijk seizoen achter de rug en zijn nog niet klaar. Maar het is nog steeds mogelijk om achtste te worden. Met de ploeg die we nu hebben, moeten we nog een end kunnen komen. [...] De uitslagen waren dit weekend prima, al was het nog beter geweest als FC Utrecht had gewonnen van NEC. We lopen dit weekend twee punten in op NAC en drie op FC Utrecht. Als we van De Graafschap hadden verloren, was het over geweest. Dit was onze laatste kans."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

tomasson uefa graafschap utrecht dahl end groningen jon nac playoffs sparta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.556 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita bosz fortuna geertruida gimenez kasperk kloese koeman lijnders lingr liverpool lopez middenveldert milambo minteh nieuwkoop pedersen read sassuolo sauer slot stuivenberg timber titel twente wehave wieffer willykment