Transparent
Inloggen
Sluiten

Komende vijf jaar geen uitpubliek bij Klassiekers [update]

18 februari 2009 22:26 - Teletekst

Verslaggever: K

De burgemeesters van Rotterdam en Amsterdam hebben vandaag met de KNVB en Ajax en Feyenoord afgesproken dat de komende vijf jaar geen uitpubliek aanwezig zal zijn bij de duels tussen Ajax en Feyenoord. Aanleiding tot dit besluit zijn de ongeregeldheden voorafgaand aan Ajax - Feyenoord en de kwetsende spreekkoren die er na afloop zijn geweest.

[Update]
Partijen hebben afgesproken dat er na twee jaar een evaluatie plaatsvindt, waarna de termijn eventueel ingekort kan worden.

Voor de beloftenelftallen geldt dat zij de komende twee seizoenen helemaal zonder publiek worden gespeeld. Ook na deze periode vindt een evaluatie plaats.

Meer op Teletekst




Tags

uitpubliek klassiekers beloftenelftallen knvb kwetsende plaatsvindt spreekkoren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.457 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave wellenreuter yoda