Transparent
Inloggen
Sluiten

Velthuizen zou Feyenoord enorme eer vinden

16 februari 2009 08:15 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

Geconfronteerd met de berichten dat Feyenoord op zoek gaat naar een nieuwe keeper liet Piet Velthuizen van Vitesse weten het een enorme eer te vinden als Feyenoord bij hem uit zou komen. "Als je het mij vraagt, moet ik eerst nog meer ervaring opdoen bij Vitesse. Maar Feyenoord, ja als die club komt, dan zou dat wel een enorme eer zijn. Dan ga je twijfelen. Ik heb nog twee jaar contract bij Vitesse, dus het heeft geen zin om daar lang over na te denken. En Nederland heeft meer goede keepers. Met Maarten Stekelenburg als de allerbeste. Ik stoor me soms aan het feit dat een doelman van zijn klasse een vormcrisis krijgt aangepraat. Keepers maken ook fouten."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

eer velthuizen vitesse aangepraat nederland stekelenburg vormcrisis

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.561 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bosz fortuna freak geertruida gimenez hancko hartman huur kasperk koeman lijnders lingr liverpool lopez middenveldert milambo minteh read sauer schouten slot stewart timber titel twente wehave wieffer willykment