Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hooijdonk statistisch de beste spits

4 augustus 2001 12:52

Verslaggever: RvN

Hoewel het er nog niet uit komt, mag er veel van Van Hooijdonk verwacht worden zo wijzen de statistieken uit. Vooralsnog is voor Van Hooijdonk het probleem dat hij niet goed bedient wordt. Hij moet teveel terugzakken om in balbezit te komen en dan is hij te ver weg van het goal aldus de Feyenoordspits. Als de ploeg ingespeeld is kunnen de fans echter veel verwachten.

Het Brabants Dagblad gaat in een uitgebreid artikel in op de imponerende statistieken van Van Hooijdonk. Als hij dit seizoen bij Feyenoord net zo gemakkelijk (0,62 goal per wedstrijd) scoort als hij tot dusverre in zijn 12-jarige profcarri?re heeft gedaan, dan zal Van Hooijdonk 21 doelpunten kunnen maken. Daarmee zou hij de best scorende spits zijn van Feyenoord sinds meer dan tien jaar. Nog opvallender is dat niemand een beter gemiddelde heeft in Oranje voor wat betreft de speeltijd die hij nodig heeft om tot een doelpunt te komen voor het Nederlands elftal.

Veel meer in het Brabants Dagblad

Meer op
Tags

hooijdonk brabants bedient dusverre feyenoordspits imponerende opvallender oranje profcarri scorende terugzakken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza biden danall democraten dtk geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kloese lopez nederland nieuwkoop oostenrijk pedersen priske read slot smal sobat socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zerrouki