Transparent
Inloggen
Sluiten

Excuses Supportersvereniging aan scheidsrechter Kuipers

9 februari 2009 14:38 - Supportersvereniging

Verslaggever: K

De Supportersvereniging van Feyenoord heeft excuses aangeboden aan scheidrechter Björn Kuipers voor de onvriendelijke spreekkoren van de fans in het duel tegen FC Groningen na de rode kaart.

Na het zien van de wedstrijdbeelden op tv was de beslissing van Kuipers een terechte en zal een ieder met het schaamrood op de kaken de beelden hebben gezien. Scheidsrechters worden geacht hun fouten op te biechten voor de camera. Feyenoord supporters zijn daar zeker niet te groot voor.

Hierbij willen wij dan ook, namens ons allen, excuses aanbieden aan de heer Kuipers die achteraf zeer onterecht door ons is bejegend.

Meer op Supportersvereniging
Tags

kuipers supportersvereniging biechten groningen heer kaken schaamrood scheidrechter spreekkoren wedstrijdbeelden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.693 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane bae biden carranza containers dahl democraten dest eredivisie fight hadj hancko kraaij kuip moussa nadje priske smal sobat socrates timber transferroom traore trump ueda vance walemark wieffer willykment