Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hooijdonk even terug in Portugal

2 augustus 2001 08:10

Verslaggever: RvN

Om 22.00 uur Nederlandse tijd staat de vriendschappelijke wedstrijd tussen Benfica en Feyenoord op het programma. De wedstrijd is live te bekijken via Eurosport. Benfica is de zwaarste tegenstander van het nog prille voetbalseizoen, al kocht de ploeg zoveel nieuwe spelers (11) dat het nog maar te zien valt of daar al een hechte eenheid van gesmeed is.

De wedstrijd die gespeeld wordt in Guimaraes is vooral voor Van Hooijdonk een bijzondere. De aanvaller was vorig seizoen een van de populairste spelers van Benfica en met 19 goals topscorer. Na de competitie bleek plotseling dat het bestuur hem weg wilde hebben, waarna na een lange strijd een transfer naar Feyenoord volgde. Voor Van Hooijdonk is de wedstrijd eigenlijk een afscheidswedstrijd voor eigen publiek, hoewel de wedstrijd in het stadion Guimaraes gespeeld zal worden. De aanvaller zal zeker willen laten zien wat de Portugezen nu precies hebben laten vertrekken.

Meer op
Tags

hooijdonk benfica guimaraes portugal afscheidswedstrijd bestuur eenheid eurosport gesmeed populairste prille topscorer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.780 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane anh cac chi choi cua cung cuoc cuocduabi dua ghi hoac hoi iem ket nao nguoi sahin schreuder slot spelprincipes thu tran trang trong uoc vao viec vien web