Transparent
Inloggen
Sluiten

Investeerders willen grondige reorganisatie tot aan RvC en zoeken meer investeerders

7 februari 2009 18:10 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

De investeerders hebben hoe dan ook een grondige reorganisatie voor ogen, zo meldden ze in het Algemeen Dagblad. "Op alle belangrijke posities moeten mensen komen met bewezen kennis van zaken," aldus Slotboom.

"Een goede trainer hebben we straks, maar een ervaren technisch directeur is óók een vereiste. En niet iemand die het vak nog moet leren, zoals we die de afgelopen jaren hadden met Wotte en Bosz. Daarnaast mist ook de huidige Raad van Commissarissen voetbalknowhow. Ook dat moet anders."

Wezenlijk wordt de hoeveelheid Feyenoord-aandelen die de ondernemers willen kopen. Voor een totale overname is een bedrag van minimaal 100 miljoen euro vereist, zo rekende financieel directeur Onno Jacobs niet zo lang geleden voor. Een dergelijk bedrag is volgens Slotboom zeker niet voorhanden.

"De supporters moeten geen verkeerd beeld krijgen. We halen echt niet allemaal even tien miljoen euro uit onze binnenzak. Er worden allerlei gekke bedragen de wereld in geslingerd, maar laten we wel reëel blijven. Er is nu een goed groepje mensen bij elkaar, maar iedere nieuwe investeerder is welkom. Mits hij een echt Feyenoord-hart heeft. Ook dat is een voorwaarde."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

reorganisatie rvc slotboom binnenzak bosz gekke geslingerd hoeveelheid jacobs meldden ondernemers onno overname voetbalknowhow voorhanden wotte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot brighton citrate dysfunction erectile excelsior fildena geertruida hancko kasperk knvb kraaij kuip medication middenveldert onzekerheid post potter pusic scouten sildenafil slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur wieffer yoda zeb