Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord wint derby van Sparta: 1-0

4 februari 2009 21:55

Feyenoord heeft de derby tegen Sparta gewonnen. In de eigen Kuip trok Feyenoord met een 1-0 zege aan het langste eind. Diego Biseswar maakte het enige doelpunt van de wedstrijd.

Feyenoord begon weinig sprankelend. Toch kwam de ploeg na een kwartier spelen op een 1-0 voorsprong. Biseswar schoot de bal met een prachtige lob over de nieuwe Sparta keeper Cassio Ramos. Na de 1-0 kon Feyenoord Sparta verder terugduwen en op zoel gaan naar de 2-0. Makaay was daar dichtbij.

In de tweede helft was Sparta aan het begin en aan het slot gevaarlijk. In de tussenfase had Feyenoord wel controle. El Ahmadi was dichtbij de 2-0. Omdat die niet viel, bleef het door de ervaringen van de afgelopen maanden tot ver in blessuretijd spannend.




Tags

sparta derby biseswar ahmadi cassio diego kuip langste makaay ramos slot sprankelend terugduwen tussenfase zoel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.660 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong bullaude candelaria dortmund geweld hamas hartman italiaan jong kasperk kraaij liverpool livetructiepdemnay madrid marwijk middenveldert nuri plasterk sahin sem slot smal steijn turkije twente wehave willykment yoda