Transparent
Inloggen
Sluiten

Soccer Netwerk bestaat 10 jaar

1 februari 2009 00:50

Feyenoord Netwerk en het overkoepelende Soccer Netwerk vieren vandaag hun 10-jarig bestaan. In 1999 ontstond uit de voorloper de Feyenoord community, in de vorm zoals we die nu nog steeds kennen. Inmiddels zijn er ruim 28.000 Feyenoord fans lid van Feyenoord Netwerk en dit aantal groeit nog steeds. Wij willen alle leden en bezoekers van Feyenoord Netwerk bedanken voor hun steun de afgelopen 10 jaar. Feyenoord Netwerk is groot geworden door de hulp van vele actieve Feyenoord fans.

Het 10-jarig bestaan willen we aangrijpen om de community samen met de leden verder te ontwikkelen. Wij hebben al tal van ideeen voor het jubileumjaar, maar we willen ook de leden horen. Daarom introduceren we nu bij het 10-jarig bestaan de Soccer Netwerk Ideeenbus. Leden kunnen daarin hun ideeen kwijt om het platform verder te ontwikkelen. Andere leden kunnen op die ideeen stemmen om er achter te komen welke wensen er zijn binnen de community.

Omdat veel fans toch moeite hebben met het onthouden van de naam en URL feyenoord.netwerk.to is de website als cadeautje voor het 10-jarig bestaan vanaf nu ook bereikbaar via feyenoord.supporters.nl

Lees meer over het 10-jarig bestaan

Meer op




Tags

jarig community bereikbaar cadeautje ideeenbus introduceren jubileumjaar onthouden overkoepelende tal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.514 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment