Transparent
Inloggen
Sluiten

Vlemmings: we moeten van die 12e plek af

31 januari 2009 11:29

Leon Vlemmings liet op Feyenoord.nl weten dat alles gericht is op het resultaat tegen NEC. "Wij benaderen deze wedstrijd gewoon op een zakelijke manier. Wij moeten punten pakken en daarin maakt het geen verschil dat Mario op bank zit. Wij richten ons op voetbal en niet op omgevingsfactoren. Daarom heb ik dit ook niet meegenomen in de wedstrijdvoorbereiding."

Met een twaalfde plaats op de ranglijst presteert Feyenoord dit seizoen tot op heden ondermaats. "We moeten daarom wel punten gaan halen, want alleen dan keert het vertrouwen terug. Ondanks de rust die nu weer terug is binnen de club, blijft er toch druk. Omdat we van de plek af moeten waar nu staan."




Tags

vlemmings leon omgevingsfactoren ondermaats twaalfde wedstrijdvoorbereiding

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.452 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda