Transparent
Inloggen
Sluiten

Geen krachttraining meer voor oudere spelers

24 januari 2009 11:14 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

Nu Leon Vlemmings aan de macht is, zijn er wel degelijk dingen anders in De Kuip. Zo hoeven de oudere spelers niet meer in het krachthonk. Dat was volgens Vlemmings echter al met Verbeek besloten. "Met Gertjan hadden we dat al met de spelers besproken. Een aantal oudere jongens heeft van hem de vrijheid gekregen om krachttraining niet binnen te doen, maar naar het veld te gaan. Dat is niet iets nieuws van mijn kant."

Hoewel hij amper een week de taken van Gertjan Verbeek heeft overgenomen, merken de spelers al een verschil in aanpak. "Ik ben wie ik ben, daardoor zullen er automatisch dingen veranderen," zegt Vlemmings daar zelf over in het Algemeen Dagblad. "Op tactisch gebied leg ik misschien andere accenten. Met name in de indeling van trainingen is, denk ik wel iets anders. In zo’n korte tijd moet je dat ook niet te belangrijk maken. We hebben veel wedstrijden achter elkaar gehad en weinig echt kunnen trainen met elkaar. Dat gaat de komende weken, áls ik dan nog in deze positie zit, merkbaar zijn."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

krachttraining vlemmings gertjan verbeek indeling krachthonk kuip leon macht merkbaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.544 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita degradatie eredivisie geertruida gimenez kasperk kloese koeman lijnders lingr liverpool lopez middenveldert milambo minteh nieuwkoop pec pedersen pusic read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg twente wehave wieffer