Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Well: positie Gudde niet ter discussie

23 januari 2009 07:10 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

Dick van der Well is president-commissaris bij Feyenoord laat in het Algemeen Dagblad weten dat de positie van Eric Gudde niet ter discussie staat. "Er wordt volgens mij door de media zo veel gemaakt van wat er helemaal niet is. Bij Feyenoord staat op dit ogenblik van alles ter discussie. Maar wat mij betreft wordt er niet getornd aan de positie van Gudde. De komst van een nieuwe trainer is op dit moment echt het belangrijkste."

"Eric Gudde zit iets meer dan een jaar bij ons. Je kunt hem moeilijk verwijten dat wij op de verkeerde plaats op de ranglijst staan. Gudde heeft van ons bij zijn aantreden de zwaarste twee dossiers gekregen; de eenwording van Feyenoord en het nieuwe stadion. Op die twee dossiers heeft hij het uitstekend gedaan, vind ik. Wat mij betreft staat hij niet ter discussie."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

gudde well dossiers aantreden eenwording getornd ogenblik

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie ron slot stengs streuer twente wereldsalaris zeroukki