Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bronckhorst: enige missie nu kwalificatie voor Europees voetbal

21 januari 2009 07:23 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

De klap van de uitschakeling kwam hard aan bij Van Bronckhorst, zo laat hij weten op Feyenoord.nl. "Het bekertoernooi blijft de kortste weg naar Europa. Het is heel jammer dat we het enige zicht op een prijs kwijt zijn. Onze enige missie is nu om ons via de competitie te kwalificeren voor Europees voetbal."

Enige winstpuntje van de avond was volgens de aanvoerder dat de supporters zich weer duidelijk achter de ploeg schaarden. "Natuurlijk was dat een opluchting. Het doet pijn als je door je eigen supporters wordt weggehoond. Vandaag voelden we gelukkig weer heel veel steun en dat heeft ons als ploeg erg goed gedaan."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

bronckhorst kwalificatie kortste schaarden voelden weggehoond winstpuntje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands gaal geluisterd gio gunnen hag input kasperk kloese kraay lachwekkend lingr liverpool meijer middenveldert pastoor podcast pusic rvp slot sobat twente voortzetten wehave yoda