Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerard Meijer vraagt in lange speech om steun van de fans

20 januari 2009 20:31

Verslaggever: K

Voorafgaand aan de wedstrijd vroeg verzorger Gerard Meijer in een indrukwekkende speech om steun van Het Legioen aan de club en de spelersgroep. De verzorger zorgde daarmee voor een unieke situatie. Meijer rectificeerde zelf nogmaals het bericht in Sportweek dat hij zou vertrekken vanwege een veranderde contractsituatie. Daar is volgens hem geen sprake van. Meijer liet weten nog een paar jaar mee te willen bij, maar van de huidige situatie nu hartkloppingen te krijgen. 'Help me' aldus Meijer in een emotioneel betoog. Hij vroeg alle fans om achter de ploeg te gaan staan en ze te steunen om de club er weer bovenop te brengen. De spelers bedankten Meijer vervolgens voor zijn betoog.

Meer op




Tags

meijer gerard speech verzorger bedankten contractsituatie emotioneel hartkloppingen legioen rectificeerde sportweek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.516 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment