Transparent
Inloggen
Sluiten

Been: combinatie met Beenhakker? Kan niet mooier

20 januari 2009 15:17

Verslaggever: K

Tegenover Dagblad De Gelderlander liet Mario Been doorschemeren dat een combinatie met leo Beenhakker volgend jaar bij Feyenoord ideaal zou zijn. "Leo is een vriend van me. We bellen elkaar wekelijks. Die combinatie? Kan niet mooier. Dat denk ik ook."

Been blikte ook nogmaals terug waarom hij zelf de knoop doorhakte en heeft laten weten bij NEC te blijven. "Ze hebben in Rotterdam zes dagen de tijd gehad om mij aan het wankelen te krijgen. Dat is niet gebeurd. Niemand heeft mij gebeld. Desondanks wist iedereen het zeker. Ik zou de nieuwe trainer van Feyenoord worden. Het ging nergens anders meer over. Het kwam er eigenlijk op neer dat ik moest doen wat anderen zeiden. Ik werd er helemaal ziek van. Ik ben niet afhankelijk van Feyenoord. Ik wil de regie over mijn eigen leven houden. Sommigen doen net alsof het een straf is om trainer van NEC te zijn. Dat is het niet. En daarom blijf ik hier. In elk geval tot het eind van dit seizoen."

Zondagavond had hij thuis met enkele vrienden een biertje gedronken. "Ze zagen iets aan me. Vonden me afwezig. Alsof ik met m'n gedachten er niet bij was. [...] Heb ik gebeld met Rob Janssen, mijn zaakwaarnemer. Uitgelegd dat het tijd werd om NEC duidelijkheid te verschaffen. Ik voelde de twijfel bij de mensen van de club. Bij de supporters. Bij mijn eigen spelers. Blijft-ie of gaat-ie weg. Steeds weer dat Feyenoord-verhaal. De focus moest weer op het voetbal komen te liggen. Rob begreep het, maar raadde me aan er toch nog een nachtje over te slapen."

Nog voor hij naar bed ging, gaf Feyenoorder Hans Kraay sr. die avond in het programma Studio Voetbal onbewust het laatste zetje. "Ik heb veel respect voor Hans Kraay. Maar hij zette me een beetje neer als een leugenaar. 'Als ik vreemd ga, zal ik dat ook niet tegen jou vertellen', zei hij tegen Jack van Gelder. Mijn geloofwaardigheid. Mijn eerlijkheid. Zaken die ik ongelooflijk belangrijk vind in het leven. Juist die werden in twijfel getrokken."

Meer: De Gelderlander

Meer op




Tags

beenhakker gelderlander hans kraay leo biertje doorhakte gelder geloofwaardigheid jack janssen leugenaar nachtje onbewust raadde slapen verschaffen wankelen zetje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.416 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki