Transparent
Inloggen
Sluiten

Verbeek: fans moeten weer achter de ploeg gaan staan

19 januari 2009 18:06

Verslaggever: K

Ook Gertjan Verbeek roept de fans nu op om weer achter de ploeg te gaan staan. Verbeek in BN De Stem: "Dat het me niet lukte met een paar spelers een relatie op te bouwen, reken ik mezelf ook aan. Maar nu is het tijd dat de fans weer achter de ploeg gaan staan. Feyenoord is een prachtige club en zal nu zonder mij de aansluiting bij de Nederlandse, en misschien later wel de Europese top moeten zoeken. Daarbij is de steun van het publiek heel erg hard nodig. Het aandeel van het Legioen in het bereiken van succes kan namelijk heel groot zijn."

Verbeek heeft wel een idee waar het voor hem in de Kuip is fout gegaan. "Ik ben de personificatie van het beleid van de Feyenoordtop, die mij vroeg veranderingen door te voeren. Bij dat beleid voelde ik me thuis. Maar misschien waren die veranderingen te groot voor de huidige groep van Feyenoord."

Meer op




Tags

verbeek feyenoordtop gertjan kuip legioen personificatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.476 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave