Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bronckhorst vraagt om steun fans

18 januari 2009 11:35

Verslaggever: K

In De Telegraaf vraagt Giovanni van Bronckhorst om steun van de fans aanstaande dinsdag bij het bekerduel tegen Heerenveen. "Het doet wel wat met je, wanneer je door je eigen supporters wordt uitgescholden. Het is jammer dat het zover is gekomen. Er is een bepaald beeld ontstaan van een spelersgroep, die niet wil werken en die niet hard wil trainen. Maar dat is helemaal niet aan de orde. Dat is ook niet de essentie geweest van de problemen tussen trainer en spelersgroep. Het blijkt echter heel moeilijk om dat beeld weg te nemen. Als het zo doorgaat, wordt het van kwaad tot erger. Iedereen die Feyenoord een warm hart toedraagt, moet nu doen wat het beste is voor de club en dit is niet de manier om te zorgen dat er betere resultaten komen. Daarom hoop ik dat onze aanhang ons dinsdag weer steunt."

Meer: De Telegraaf

Meer op




Tags

bronckhorst telegraaf aanhang bekerduel essentie heerenveen steunt toedraagt uitgescholden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.359 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw persie praag renovatie rvc sobat wieffer willykment woningbouw yoda