Transparent
Inloggen
Sluiten

Vertrek Verbeek helpt niet bij keuze Biseswar

16 januari 2009 21:19

Verslaggever: K

De kans dat Diego Biseswar ervoor kiest om bij Feyenoord te blijven, lijkt kleiner geworden door het vertrek van Verbeek. De zaakwaarnemer van Biseswar in het Algemeen Dagblad: "Onder Verbeek wist Diego waar hij aan toe was, hij was een vaste waarde. Straks met een nieuwe trainer is dat nog maar afwachten. Voor Diego speelt dat een rol in zijn afwegingen, dat lijkt me logisch. Hij heeft voor zichzelf een lijstje gemaakt met alle plussen en minnen. Dat hij van Verbeek wél het volle vertrouwen kreeg, was een plus in het voordeel van Feyenoord. Die valt nu weg."

"Als er een droomclub langskomt, is dat zeker een optie. Maar op dit moment is hij er nog niet uit. Hij heeft keus te over, er zijn genoeg geïnteresseerde clubs, maar dat maakt zijn beslissing niet makkelijker. Hij zal zijn gevoel volgen."

Meer op




Tags

verbeek biseswar diego droomclub langskomt minnen plussen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave