Transparent
Inloggen
Sluiten

Verbeek en Gudde spreken fans bij De Kuip toe (foto's en filmpje)

14 januari 2009 21:44 - Ego2.nl

Verslaggever: K

Gertjan Verbeek heeft woensdagavond op unieke wijze afscheid genomen van de fanatieke aanhang van Feyenoord, zo meldt De Telegraaf zojuist. Hij sprak bij de hoofdingang van het stadion een honderdtal boze fans toe.

"Ik voel me geen slachtoffer en ben ook niet geslachtofferd. Maar als twee partijen moeten samenwerken en één partij wil dat niet meer, dan moet je stoppen. Niet in mijn belang, maar in het belang van Feyenoord. Dat is ook jullie belang. Het is jullie club. En jullie verdienen een beter Feyenoord!"

Ook Gudde deed, weliswaar minder positief benaderd dan Verbeek zijn woordje. "Gertjan verdient jullie applaus volledig. Als het aan mij had gelegen, was de technische staf ook gewoon in functie gebleven. Maar er waren bepaalde krachten aan de gang, die de situatie onwerkbaar hebben gemaakt. Daardoor heeft dit moeten gebeuren."

Meer: De Telegraaf

Op Ego2.nl is inmiddels een fotoreportage en een compleet filmpje van de toespraken van zowel Verbeek als Gudde geplaatst.

Meer op Ego2.nl




Tags

verbeek gudde foto gertjan kuip telegraaf aanhang applaus ego fanatieke fotoreportage honderdtal hoofdingang krachten onwerkbaar slachtoffer toespraken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda