Transparent
Inloggen
Sluiten

Gudde ziet aanknopingspunten voor herstel

13 januari 2009 19:20 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

In zijn nieuwjaarsspeech laat algemeen directeur Gudde weten aanknopingspunten te zien voor herstel in 2009. "Onze uitdaging voor 2009 ligt erin om dat herstel handen en voeten te geven en het geloof dat wij erin hebben ook duidelijk te etaleren, niet alleen in woorden, maar vanaf vrijdag vooral weer in daden op het veld." Hij ziet de aanknopingspunten onder andere in de inbreng van de jeugd in het eerste elftal.

Feyenoord wil herstel bereiken door duidelijk de ingezette route te blijven volgen, bijvoorbeeld door vast te houden aan het ingezette beleid om een topsportklimaat te creëren. Gudde: "We geloven daar heilig in, omdat het goed doordacht is, wat buitenstaanders daar ook van vinden, en omdat consistent beleid per saldo altijd meer loont dan een wispelturig zig-zag beleid."

Meer: Feyenoord.nl

Meer op Feyenoord.nl




Tags

gudde ingezette buitenstaanders consistent daden doordacht etaleren nieuwjaarsspeech route saldo topsportklimaat wispelturig zig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.533 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot beelen benita berg degradatie eredivisie fildena geertruida gimenez gio kasperk kloese lijnders liverpool nieuwkoop pec pedersen pusic read sassuolo sauer schreuder slot sobat stuivenberg twente ueda wieffer willykment