Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord bevestigt afscheid Kuijpers

7 januari 2009 19:34

Verslaggever: K

Feyenoord bevestigt vandaag het vertrek van Mikael Kuijpers bij Feyenoord. Mikael is in 1998 begonnen als hoofd paramedische staf bij de jeugdopleiding Varkenoord en is de laatste paar jaar zowel part time als full time betrokken geweest bij het eerste team.

VI meldde halverwege december al dat de fysiotherapeut, die op verzoek van de spelersgroep was toegevoegd aan de medische staf bij Feyenoord, zou vertrekken vanwege nieuwe regels van Verbeek. Hij had met Feyenoord een afspraak dat hij pas zo hoeven te beginnen nadat hij zijn kinderen naar school heeft gebracht. Verbeek zou iedereen hebben opgelegd dat zij om half 9 aanwezig zijn.

Meer op




Tags

kuijpers mikael time verbeek full fysiotherapeut kinderen paramedische varkenoord

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.507 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment