Transparent
Inloggen
Sluiten

Verbeek niet te spreken over vertoning Feyenoord

7 januari 2009 19:21 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Gertjan Verbeek was woensdag kort na de wedstrijd niet te spreken over wat hij de voorgaande negentig minuten had gezien, zo meldt Feyenoord.nl. Zowel de ploeg die de eerste helft in het veld kwam als de elf die na rust speelden zorgden volgens de trainer voor een ‘matige vertoning’. "We waren niet altijd honderd procent geconcentreerd. Het positiespel op het middenveld was bij ons niet goed. De eerste helft deden Leroy Fer en Karim El Ahmadi te vaak hetzelfde, waardoor er weinig ruimte ontstond."

"We wilden een lichte training, maar uiteindelijk hebben we nog goed gewerkt. Misschien heeft dat wel invloed gehad op de wedstrijd, dat jongens wat vermoeid waren. Ik ben in ieder geval blij dat het weer nu goed is, zodat we ook de komende dagen goed kunnen werken."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

verbeek vertoning ahmadi fer geconcentreerd gertjan karim

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.416 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki