Transparent
Inloggen
Sluiten

Buijs boos over leugen Verbeek

6 januari 2009 07:32 - Telegraaf.nl

Verslaggever: K

In De Telegraaf reageerde Danny Buijs boos op de reactie van Verbeek dat Buijs wel had meegenomen op trainingskamp, maar dat hij zelf had gekozen in Nederland te blijven om op zoek te gaan naar een nieuwe club. "Dat is onzin. Ik was dolgraag meegegaan. De trainer wekt de suggestie dat de beslissing in goed overleg is genomen, maar er is mij helemaal niks gevraagd. Ik heb van Verbeek alleen de mededeling gekregen dat ik niet mee mocht omdat ze jonge spelers met doorlopende contracten mee wilden nemen. Als de trainer zegt dat hij me niet nodig heeft, dan is dat niet leuk om te horen, maar ik respecteer wel zijn mening. Maar ze moeten geen leugens gaan vertellen, want daar kan ik niet tegen."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

verbeek leugen danny doorlopende nederland onzin respecteer suggestie telegraaf trainingskamp wekt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.500 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton bronkhorst chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida gio hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication ouderwetse pastoor post potter sildenafil slot twente wehave wieffer yoda