Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuwe Hand in Hand: Roy Makaay blijft

31 december 2008 16:31

Verslaggever: K

In een interview met Dave Geensen spreekt Roy Makaay over zijn geïsoleerde positie, het gedoe met de pers en laat hij heel duidelijk weten de club niet voortijdig te willen verlaten.

"Natuurlijk, sportief had ik er wel wat anders van voorgesteld. Maar ik ben geen wegloper. Voordat ik naar Feyenoord kwam heb ik met Gio en nog een paar jongens gesproken en ook op basis daarvan heb ik voor Feyenoord gekozen. Ik had ook voor andere clubs kunnen kiezen, maar ik had hier een goed gevoel bij. Tot op de dag van vandaag heb ik daar nog steeds geen spijt van. Privé heb ik het goed in Rotterdam, mijn vrouw en kinderen voelen zich hier thuis. Dat is mij ook veel waard. Toch was ook het winnen van de beker iets wat me zal bijblijven. Het was toch de eerste beker sinds 1995. Ik weet dat het een reuze cliché is: maar het is de kortste weg naar Europees voetbal. Wie weet lukt het ons dit seizoen weer."


Hand in Hand is het magazine van Feyenoord Supportersvereniging, geschreven door en voor supporters. De nieuwe editie is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Deze maand onder andere:

Een uitgebreide interviews met Roy Makaay en Michal Janota.
Alle vragen en antwoorden van de ultieme Feyenoord quiz: Professor Feyenoord.
Het laatste nieuws over de ontwikkelingen rond De nieuwe Kuip
Daarnaast alle vaste rubrieken zoals Balletje Hooghouden, Over Feyenoord gesproken, het Feyenoord-café en een prachtige poster!

Leden van de supportervereniging krijgen Hand in Hand thuis gestuurd, vanaf maandag ook los verkrijgbaar in de winkel.

Meer op




Tags

makaay balletje bijblijven cafe cliche dave editie geensen geisoleerde gio hooghouden janota kinderen kortste kuip magazine poster professor quiz rubrieken supportersvereniging supportervereniging wegloper winkel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.448 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen gelul jacobs kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda