Transparent
Inloggen
Sluiten

RR: Kritisch interview kost Van Linschoten dienstverband bij Feyenoord

26 december 2008 22:25 - Radio Rijnmond

Verslaggever: K

Radio Rijnmond meldt dat Feyenoord dichtbij een akkoord is met oud-clubarts Robbart van Linschoten over de beëindiging van zijn dienstverband met de Rotterdamse club. Aanleiding voor het beëindigen van de samenwerking is een interview in het Algemeen Dagblad. Daarin liet de oud-clubarts zich kritisch uit over de vele blessures bij Feyenoord. De sportarts zei in het artikel onder meer ‘niet verbaasd’ te zijn over de blessuregolf omdat ‘méér trainen tot een groter blessurerisico leidt’.

Hij was al weg bij het eerste elftal, maar werkte nog parttime voor de jeugdopleiding. In zijn contract stond sinds dit seizoen dat Verbeek de spreekbuis is over medische zaken.

Meer op Radio Rijnmond




Tags

dienstverband linschoten clubarts beeindiging blessuregolf blessurerisico parttime rijnmond robbart sportarts spreekbuis verbeek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.516 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment