Transparent
Inloggen
Sluiten

Verbeek hoopt weer op positieve steun fans tegen NAC

25 december 2008 14:14

Gertjan Verbeek sprak woensdag de hoop uit dat de fans tegen NAC nog een keer als een man achter de club willen gaan staan om het elftal er doorheen te slepen. "We moeten dus weer in een geheel nieuwe samenstelling aantreden en dat maakt het karwei tegen NAC er niet eenvoudiger op. Ook met alle invallers zullen we uiteraard knokken voor een goed resultaat tegen NAC."

"Meer dan ooit hebben we de steun van het Legioen daarbij nodig. Ik vind het geweldig hoe de supporters mij en de spelers tot nu toe zijn blijven steunen en hoop dat ze dat op een positieve wijze blijven doen. Vervolgens is het dan aan ons om na de winterstop - én hopelijk met veel minder geblesseerden – aan te tonen dat de supporters niet voor niets pal achter ons zijn blijven staan."




Tags

nac verbeek aantreden geblesseerden gertjan karwei legioen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda