Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Well: trevreden over directie

22 december 2008 23:57

Dick van Well, president-commissaris van Feyenoord, laat in het Algemeen Dagblad weten tevreden te zijn over de directie. "Ik vind dat er uitstekend met geld is omgegaan. Ik las laatst weer iets over Charisteas. Maar hij is voor meer geld verkocht dan hij heeft gekost. Dus dat heeft Bosz uitstekend gedaan. Natuurlijk gaat het soms mis. Lee was niet het grootste succes, maar ik ben tevreden over wat de directie doet. [...] Financieel is dit het moeilijkste jaar van Feyenoord. We komen van 37 miljoen euro schuld, waar de belastingclaim niet in zat. We zitten nu op 16 of 17 miljoen waar die claim - met rente erbij is dat zeven miljoen - wél in zit. In die zin hebben we stappen gemaakt."

"De supporters moeten op iemand boos worden. Ik begrijp dat ze iemand verantwoordelijk stellen. Dan roepen ze ‘bestuur’ en wie het bestuur is, weten ze misschien niet eens helemaal. Maar laten we duidelijk zijn, de nummer twaalf is dit seizoen nog niet geblesseerd geweest. De supporters hebben geen last van hamstrings en zijn er altijd, dus daar mogen we best tevreden over zijn."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

well bestuur trevreden belastingclaim bosz charisteas claim hamstrings lee rente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave