Transparent
Inloggen
Sluiten

Protest fans zaterdagavond bij De Kuip

20 december 2008 23:52

Verslaggever: K

Zo'n 40 Feyenoord fans hebben zaterdagavond geprotesteerd bij De Kuip tegen het beleid van het bestuur. Zij eisten het aftreden van het bestuur. Er werden rond negen uur zo’n acht spandoeken opgehangen en graffiti gespoten.

"Ik denk niet dat deze spandoeken veel uithalen," lichtte een van de actievoerders toe tegenover het Algemeen Dagblad. "Maar we moeten laten weten dat we het niet met het beleid eens zijn. Als je dit in het stadion roept, krijg je meteen een stadionverbod, dus doen we het maar op deze manier. Overal geldt vrijheid van meningsuiting, behalve in De Kuip. Maar er moet iets gebeuren binnen de club en het bestuur heeft het verprutst dus moeten ze maar opstappen."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

kuip bestuur protest actievoerders aftreden eisten geprotesteerd gespoten graffiti lichtte meningsuiting stadionverbod uithalen verprutst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda