Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord: kostenplaatje en flexibiliteit leiden tot stoppen samenwerking Excelsior

20 december 2008 15:56 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Feyenoord bevestigt op de officiële website het beëindigen van de samenwerking met Excelsior. Flexibiliteit om spelers aan andere clubs te verhuren en het kostenplaatje zouden de redenen van Feyenoord zijn voor de beëindiging.

Gudde: "De samenwerking verliep ook uitermate prettig. We willen alleen wat meer flexibiliteit, bijvoorbeeld als het gaat om het verhuren van spelers. Die moeten bijvoorbeeld ook op eredivisie-niveau ervaring op kunnen doen."

Bovendien heeft Feyenoord de afgelopen maanden gekeken naar het kostenplaatje bij de verschillende samenwerkingsverbanden met andere clubs. Dit resulteerde er eind september al in dat de exploitatie voor de Fetteh Academy dankzij sponsoren en investeerders fors werd terug gebracht. "In dat kader hebben we ook de samenwerking met Excelsior geanalyseerd en zo zijn we tot deze beslissing gekomen."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

excelsior flexibiliteit kostenplaatje academy beeindiging eredivisie fetteh gudde kader resulteerde samenwerkingsverbanden sponsoren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.350 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda