Transparent
Inloggen
Sluiten

Verbeek: ziekenboeg in winterstop minimaal halveren

20 december 2008 10:16 - Telegraaf.nl

Verslaggever: K

Gertjan Verbeek laat in De Telegraaf weten dat het doel van de club met de reorganisatie van de medische staf is om het aantal blessures in de winterstop met minimaal de helft te halveren.

"..,,Vrijwel alle blessures komen vanuit het vorige seizoen of zijn ontstaan bij vertegenwoordigende elftallen. Er zijn spelers, zoals Jonathan de Guzman, die nog nooit onder mij hebben getraind, en toch geblesseerd zijn. Als je kijkt naar de statistieken, dan zie je dat in de voorbereiding van zeven weken slechts drie blessures zijn ontstaan, waarbij Karim El Ahmadi zijn liesblessure bovendien van FC Twente had meegenomen."

"De blessuregolf is ook niet iets van nu. In de voorgaande seizoenen was het steeds hetzelfde bij Feyenoord. Ook onder Erwin Koeman en Bert van Marwijk was er een wereld aan blessures. Dat was allemaal onder de leiding van Van Linschoten als clubarts. Misschien kan hij zich daar eens over buigen? Zelfs in de tijd van Ruud Gullit speelde dit al. Maar toen werd er bij elke blessure een nieuwe speler gekocht. Dan kom je al snel tot een schuld van veertig miljoen euro."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

halveren verbeek ziekenboeg ahmadi blessuregolf buigen clubarts erwin gertjan gullit guzman jonathan karim koeman liesblessure linschoten marwijk reorganisatie telegraaf twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda