Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord huurt l'Ami tijdelijk van Excelsior

17 juli 2001 20:27

Verslaggever: JW

Feyenoord heeft Excelsior doelman Carlo l'Ami voor een onbepaalde periode gehuurd. De ploeg van trainer Bert van Marwijk zit op dit moment midden in de voorbereiding en zit met het probleem van 2 geblesseerde keeper, Dudek en Graafland. Daarom leek het Feyenoord beter voor de zekerheid nog een extra doelman bij de selectie te halen voor de komende oefenwedstrijden.

Als Dudek en Graafland weer terug zijn van hun blessure's zal L'Ami waarschijnlijk weer terugkeren naar Excelsior, waar hij nogsteeds 1ste keeper is. In de periode van L'Ami's afwezigheid kunnen de van RBC gehaalde Jorg van Nieuwenhuyzen en de jeugdkeper van Feyenoord Cor Varkevisser vechten om de 2de keepersplek bij Excelsior.

Meer op




Tags

ami excelsior dudek graafland carlo gehaalde jeugdkeper jorg keepersplek marwijk nieuwenhuyzen nogsteeds onbepaalde rbc varkevisser

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.473 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave