Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hooijdonk wil loopbaan bij NAC afsluiten

17 juli 2001 07:25 - Omroep Brabant

Verslaggever: JW

In een interview met Omroep Brabant, heeft Feyenoord's kersverse nieuwe spits Pierre Van Hooijdonk laten doorschemeren dat hij zijn loopbaan bij NAC wil afsluiten. De lange spits speelde enkele jaren geleden ookal voor de club uit Breda en is daar nogsteeds inmens populair bij de aanhang. Van Hooijdonk heeft bij zijn vertrek uit Breda destijds aan NAC beloofd dat hij ook nog zou terug keren. En Van Hooijdonk is, zoals hij het zelf zegt: "Een man die zich aan zijn woord houdt"

Pierre Van Hooijdonk debuteerde gister in het Feyenoord-shirt tegen amateurclub N.S.C uit Nijkerk, de 31-jarige spits speelde alleen in de 2de helft mee, maar wist meteen 3 maal het net te vinden.

Meer op Omroep Brabant
Tags

hooijdonk nac aanhang inmens kersverse nijkerk nogsteeds ookal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.649 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna carranza caru containers eredivisie excelsior geertruida gijs groen jon kraaij mats milambo orban oussama rusland smal socrates timber trump twente ueda westen wieffer willykment