Transparent
Inloggen
Sluiten

Komst Van Hooijdonk zorgt voor opschudding in Nijkerk

15 juli 2001 19:32

Verslaggever: S

Het nieuws dat aanvaller Pierre van Hooijdonk naar Feyenoord kwam heeft voor een onverwacht incident gezorgd. De burgemeester van het plaatste Nijkerk, alwaar Feyenoord morgen een oefenwedstrijd zal spelen tegen NSC, dreigde namelijk het duel te verbieden uit angst voor een te grote opkomst.

De gemeente wil nu dat Feyenoord niet met Van Hooijdonk in de basis zal beginnen. Woordvoerder Pleunis van NSC vindt dat burgemeester De Vries met het dreigement laat zien totaal geen verstand van voetbal te hebben: "Ik heb de heer Vries gezegd dat je ook niet aan het concertgebouworkest vraagt om zonder dirigent Jaap van Zweden op te treden."

De amateurclub nam al wel enkele extra voorzorgsmaatregelen. Zo zal er geen alcohol gedronken mogen worden en zijn er extra tribunes geplaatst. Feyenoord heeft de politie laten weten zonder enig voorbehoud te zullen spelen. Het debuut van de Brabander komt aldus niet in gevaar.

Meer op
Tags

hooijdonk nijkerk nsc opschudding vries alcohol alwaar brabander concertgebouworkest dirigent dreigement gemeente heer onverwacht opkomst pleunis verbieden voorbehoud voorzorgsmaatregelen zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.764 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bae biden bullaude dahl democraten gimenez hancko heerenveen jahanbakhsh jansen kennedy kloese kraaij kuip lopez middenveldert priske sebaoui smal socrates stengs transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment zerrouki