Transparent
Inloggen
Sluiten

Been ontkent Feyenoord-clausule

15 december 2008 18:44 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

Mario Been ontkent tegenover het Algemeen Dagblad dat hij een clausule in zijn contract heeft staan waarmee hij makkelijk naar feyenorod zou kunnen. "Ach, ach, waar gaat het allemaal over. Er staat helemaal niets over Feyenoord in mijn contract bij NEC. Natuurlijk niet. Als coach kun je altijd weg, maar als je contract doorloopt, kan dat niet gratis. Dat lijkt me logisch. Alles wat er verder over mij en Feyenoord wordt gezegd en geschreven, is absolute onzin. Zelf ben ik er totaal niet mee bezig, maar andere mensen in de voetballerij blijven het kennelijk een interessant gespreksonderwerp vinden. Natuurlijk hoop ik ooit nog een keer trainer van Feyenoord te worden. Maar we zien wel wanneer dat is."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

feyenorod gespreksonderwerp onzin

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.529 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese lijnders liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot twente wehave