Transparent
Inloggen
Sluiten

Henk Timmer: supporters zijn voorgelogen

14 december 2008 11:35 - FCUpdate.nl

Verslaggever: K

Henk Timmer reageerde tegen FCUpdate.nl boos op de berichtgeving in de media van de afgelopen week. "Ik vind het laf en gemeen, wat er allemaal geschreven is. Fans worden voorgelogen, er klopt allemaal geen hout van. Het lijkt wel of iedere journalist of columnist het beter wil weten. Ik kan jullie garanderen dat er niet gestemd is. Echt niet, om zoiets ga ik niet liegen. Dus ik snap niet waar dat soort berichten vandaan komen."

"Net zoals de verhalen dat wij, de spelers, zouden hebben geklaagd over de zware trainingen. Ook allemaal onzin! Maar dat is wel stemmingmakerij naar de supporters. Want ik snap wel dat fans, die lezen dat wij minder zwaar willen trainen, zoiets hebben van: 'jongens, ga eens werken voor je geld'. Dat is hartstikke logisch. Maar we vinden helemaal niet dat we te zwaar trainen. Sterker nog, ik heb ook onder Co Adriaanse getraind. Zijn trainingen waren nog veel zwaarder, dan die van Verbeek nu", aldus de keeper.

"Gio werd in kranten neergezet als een kleine jongen die een briefje moest voorlezen. Dat vind ik beneden alle peil. Ik zat namelijk naast hem toen hij dat briefje opstelde. Dat heeft Gio gewoon zelf gedaan, daar heeft hij echt geen persvoorlichter voor nodig. Het was een verklaring die hij afgaf, namens de spelersgroep, om te verduidelijken dat we volledig achter de trainer staan."

Meer op FCUpdate.nl




Tags

timmer voorgelogen briefje gio adriaanse afgaf columnist fcupdate garanderen geklaagd hout onzin opstelde peil persvoorlichter stemmingmakerij verbeek verduidelijken voorlezen zwaarder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda