Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord en PUMA gaan kijken naar alle kritiek op de nieuwe shirts

10 december 2008 18:54 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Afgelopen maandag presenteerde Feyenoord de ontwerpen van de nieuwe tenues van Feyenoord voor het seizoen 2009/2010. Deze presentatie heeft tot verdeelde reacties geleid. Nogal wat supporters hebben de club en de nieuwe kledingsponsor Puma laten weten vooral het gepresenteerde thuisshirt niet mooi te vinden. Een en ander is voor Puma en Feyenoord aanleiding te onderzoeken of, en zo ja welke, aanpassingen kunnen worden doorgevoerd om het nieuwe shirt zo te maken dat straks vrijwel alle supporters zich kunnen vinden in het nieuwe tenue.

Supporters die zich bij Puma melden om klachten of suggesties kenbaar te maken, krijgen van de nieuwe kledingsponsor te horen dat Puma ‘trots is op de toekomstige samenwerking’ en graag producten wil ontwerpen die passen bij Feyenoord en haar supporters. ‘We zullen daarom dus proberen rekening te houden met het commentaar, al is het lastig om elke individuele wens daarin te verwerken. We inventariseren nu alle reacties en commentaren en zullen daar proberen een goede opvolging aan te geven zodat de shirts voor volgend seizoen er goed en Feyenoord-waardig uit zien. Uiteraard gebeurt dit alles in goed overleg met alle mensen bij Feyenoord’, aldus Puma.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

puma kledingsponsor ontwerpen commentaren gepresenteerde inventariseren kenbaar opvolging producten tenue tenues thuisshirt verdeelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer