Transparent
Inloggen
Sluiten

AD: Spelers uitten unaniem hun onvrede

9 december 2008 07:08

Verslaggever: K

Volgens het Algemeen Dagblad heeft de spelersgroep unaniem hun onvrede bekendgemaakt aan de clubleiding over het functioneren van Gertjan Verbeek.

Onder meer op het gebied van communicatie willen de spelers dat er iets structureel verandert. De verhoudingen op de werkvloer zijn dusdanig dat er onvoldoende wederzijds vertrouwen is om tot optimale prestaties te komen. De onvrede over de trainingsmethodes van Verbeek sluit daar indirect bij aan. Binnen de selectie staan weinig spelers achter de huidige werkwijze, die – cru gezegd – voorlopig meer blessures dan punten oplevert.

Namens de spelersgroep wenst Kevin Hofland niet inhoudelijk op de gesprekken van maandag in te gaan. "Dat houden we intern. Maar als groep zijn we het onderling wel eens over welke richting we op willen. We hebben een openhartig onderling gesprek gevoerd. Laat daarbij voorop staan dat wij als spelers heel goed weten dat de verantwoordelijkheid voor de prestaties bij onszelf ligt. Wij hebben gefaald, zo simpel is het." Op de vraag of Hofland wil dat Verbeek aanblijft als trainer geeft de verdediger een ontwijkend antwoord. "Daar neem ik geen standpunt over in."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

onvrede unaniem verbeek hofland uitten aanblijft cru gefaald gertjan ontwijkend openhartig optimale trainingsmethodes wederzijds werkvloer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.479 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena geertruida google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web yoda