Transparent
Inloggen
Sluiten

Volkslied Friezen weer in opspraak

4 maart 2000 12:12

Verslaggever: RvN

Heerenveen is opnieuw in alle staten nu Feyenoord eraan komt. Net als een jaar geleden heeft Beenhakker laten weten het spelen van het Friese volkslied te negeren onder het mom van 'hand in hand is ook geen volkslied'.

Voorzitter Riemer van de Velde die al een aanta maanden had lopen lobbyen bij Feyenoord om dit jaar het volkslied te accepteren noemde het een onfatsoenlijke actie van Beenhakker. Riemer van de Velde schermt met een toezegging van Van der Herik dat Feyenoord het 'volkslied' nu wel zou respecteren.

Tussen Leo Beenhakker en Heerenveen komt het nooit meer goed. Beenhakker irriteert zich mateloos ana het theater van de Friese club en is daar dan ook niet van plan om daar aan mee te doen, waar andere clubs het over zich heen laten komen.

Meer op


Tags

volkslied beenhakker friese heerenveen riemer aanta ana herik leo lobbyen mateloos negeren onfatsoenlijke schermt toezegging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.343 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aannemen acardipane advocaat arnesen beek berghuis bestlander bestuur botteghin cariere conteh dirkteur edirin feyenoordopnummer frankrijk generatie gescout hanegem herstructureren jeugdopleidingen johnston jong naief ontmantelen ramesoe rcv regelt sabau scouten senesi