Transparent
Inloggen
Sluiten

Telegraaf: Spelers peilen steun voor Verbeek, 80% heeft het gehad met de coach

7 december 2008 10:29 - Telegraaf.nl

Verslaggever: K

Volgens De Telegraaf neemt de onvrede binnen de spelersgroep over Gertjan Verbeek toe. Naar buiten toe zullen spelers het niet openlijk toegeven om de crisissituatie niet nog verder te vergroten, maar een belangrijk deel van de selectie is niet te spreken over de aanpak van hun trainer. Onder de spelers zijn de meningen over Verbeek gepeild en hoewel het geen stemming betrof, bleek dat bijna vier vijfde het heeft gehad met de opvolger van Bert van Marwijk.

Die spelers zijn het oneens met het zware trainingsprogramma en zien in tegenstelling tot hun trainer wel een directe relatie met het hoge aantal blessures. Bovendien worden vraagtekens gezet bij gemaakte tactische keuzes en zijn er ook klachten over de onderlinge communicatie.

Meer: Telegraaf.nl

Meer op Telegraaf.nl
Tags

telegraaf verbeek peilen crisissituatie gemaakte gepeild gertjan marwijk oneens onvrede trainingsprogramma

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.684 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane azzouzi backje biden bologna carranza containers dest eredivisie excelsior fight gijs groen hadj hancko kraaij mls moussa nadje priske smal socrates trump twente ueda vance wieffer willykment zerrouki