Transparent
Inloggen
Sluiten

Voormalig clubarts luidt de noodklok

3 december 2008 00:16

Verslaggever: K

In het Algemeen Dagblad luidt de voormalig clubarts Robbart van Linschoten de noodklok over de vele blessures bij Feyenoord. "Wat er nu gebeurt, doet me pijn. [...] In het voetbal is berekend dat een trainer gemiddeld 15 procent van zijn spelers kwijt is door blessures. Met een selectie van 23 man gaat dat dus om een speler of vier. Ik kan niet exact beoordelen hoe het komt dat Feyenoord daar nu ver boven zit, ik ben intern niet meer betrokken bij de selectie. Wel ken ik het topsportplan zoals dat voor de komende jaren is geschreven. Daarin staat onder meer dat er bij Feyenoord te weinig getraind werd. En feit is dat méér trainen tot een groter blessurerisico leidt. Dus nee, verbaasd ben ik niet."

Lees het gehele verhaal van Van Linschoten: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

clubarts noodklok linschoten blessurerisico robbart topsportplan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 32.775 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bayer bueno dtk eredivisie europarcs girona hancko hoofdpartner kloese knaap kraaij leverkusen lichtpuntjes lotomba milambo nac nadje omschakeling praag priske salzburg slot socrates sparta timber wellenreuther yoda zechiel zerrouki