Transparent
Inloggen
Sluiten

Eerbetoon Depor-fans aan Makaay

28 november 2008 07:11 - Telegraaf.nl

Verslaggever: K

Vijf minuten voor tijd barstten de fans van Deportivo spontaan in het speciale Makaay-liedje uit dat tussen 1999 en 2003 altijd in Estadio Riazor te horen was. Tot ver na het eindsignaal bleven de Spaanse fans het aanstekelijke melodietje zingen. "Dat eerbetoon waardeerde ik heel erg", bekende Makaay, die uitgebreid de tijd nam om afscheid van het Spaanse en Nederlandse publiek te nemen.

Makaay in De Telegraaf: "Veel mensen wilden iets van me hebben. Logisch, ik heb hier vier prachtige jaren gehad. Ik had er ook wel een beetje op gerekend. Ik had wat spulletjes van Feyenoord meegenomen om uit te delen. Ik heb ook geloof ik wel zes shirtjes weggegeven, onder meer aan de terreinman en de verzorger van Deportivo. Die mensen hebben destijds veel voor mij gedaan."

"Het was jammer dat het in het vak met onze aanhangers even onrustig was. Er hing verder een prima sfeer, van enige vijandigheid was geen sprake. Maar als je hier met stoeltjes gaat gooien, vinden ze dat echt niet leuk. Voetbal is hier nog echt een avondje uit voor de hele familie. Zo hoort het natuurlijk ook te zijn."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

makaay eerbetoon depor deportivo aanhangers aanstekelijke barstten eindsignaal estadio liedje melodietje riazor shirtjes spontaan spulletjes telegraaf terreinman verzorger vijandigheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel kampioensjaar kompas kraaij kroes minteh praag religie rvc slot stengs sugawara timber ueda vertekent wieffer willykment woerts yoda zerrouki