Transparent
Inloggen
Sluiten

Nog geen akkoord Van Hooijdonk-Benfica; Woensdag gaan onderhandelingen door

11 juli 2001 00:06

Verslaggever: RvN

De onderhandelingen tussen Van Hooijdonk en zaakwaarnemer Jansen en Benfica hebben dinsdag nog niet het gewenste resultaat opgeleverd. De gesprekken zullen dan ook woensdag voortgezet worden. Zaakwaarnemer Rob Jansen liet in de Portugese pers weten dat hoewel het voor beide partijen het beste is dat ze uit elkaar gaan, daar nog geen overeenstemming over is bereikt.

'We zijn op zoek naar een oplossing in het conflict. Voor beide partijen is het beter dat die oplossing er komt, want Van Hooijdonk mag niet meer trainen of in actie komen voor de club. Het zou doodzonde zijn voor de carriere van Pierre en van het salaris dat benfica zou moeten doorbetalen als er geen oplossing gevonden wordt' aldus Rob Jansen.

De zaakwaarnemer lijkt er overigens van overtuigd dat dat binnenkort wel zal gebeuren. 'Van Hooijdonk wil graag terug naar Nederland en dan is Feyenoord de enige gegadigde. Van andere Nederlandse clubs is geen interesse meer en de buitenlandse aanbiedingen zijn op dit moment geen optie meer voor Van Hooijdonk' aldus Rob Jansen.

Meer op
Tags

hooijdonk benfica jansen doorbetalen gegadigde nederland voortgezet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane bae biden carranza containers dahl democraten dest eredivisie fight hadj hancko kraaij kuip moussa nadje priske smal sobat socrates timber transferroom traore trump ueda vance walemark wieffer willykment