Transparent
Inloggen
Sluiten

Drie A-junioren in de basis tegen FC Twente?

14 november 2008 21:24

Verslaggever: K

De kans is groot dat Gertjan Verbeek zondag met maar liefst 3 A-junioren in de basis begint tegen FC Twente. En dan zit Leerdam waarschijnlijk nog op de bank en Fer ziek thuis. "Een aantal jonge jongens doet het gewoon goed. En dat is een compliment aan de jeugdopleiding en de scouting waard. Ons elftal zal tegen FC Twente compleet anders zijn dan tegen FC Utrecht. Als dat met meerdere A-junioren moet, dan moet dat maar."

Verbeek was tegenover het Algemeen Dagblad vol lof over de A-junioren Pedro en Leerdam die donderdag debuteerden. "Scorend vermogen is de kwaliteit van Luis Pedro. Hij dribbelt graag en komt het liefst naar binnen toe, want dan gaat hij richting de goal. Dan is hij soms niet af te stoppen."

Ook debutant Kelvin Leerdam kreeg een groot compliment voor de manier waarop hij tegen HHC twintig minuten voor tijd de rol van controleur Karim el Ahmadi overnam. "Kelvin heeft volgens mij meer ballen afgepakt dan Karim en Giovanni in de tijd daarvoor hebben gedaan. Hij speelde bijna als een routinier."

Meer op




Tags

junioren twente leerdam karim kelvin pedro verbeek afgepakt ahmadi controleur debuteerden dribbelt fer gertjan hhc overnam routinier scorend utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor persie podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten yoda