Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord wint met 1-5 van HHC Hardenberg

13 november 2008 22:38

Feyenoord heeft de bekerwedstrijd tegen de amateurs van HHC Hardenberg met 1-5 gewonnen. Luis Pedro en Roy Makaay scoorden tweemaal, Hofland eenmaal.

Na een zwak begin van Feyenoord kwamen de amateurs nog met 1-0 voor. Het was invaller Luis Pedro, de A-junior dus, die Feyenoord langszij schoot. Bij een uitbraak stuurde Wijnaldum vanaf het middenveld Makaay weg over de rechtervleugel. Die passte op Luis Pedro, die vanaf een meter of 10 raak schiet. Het was pas de eerste kans van Feyenoord. In de eerste helft waren de amateurs niet de mindere.

In de tweede helft had Feyenoord het makkelijker. Na zeven minuten in de tweede helft gaf De Cler een voorzet. Makaay tikte fraai binnen vanaf een meter of vijf. Het duurde 52 minuten voordat Feyenoord op voorsprong kwam. Even later scoorde Luis Pedro tweede goal. Hij ging aan de rechterkant de zestien binnen en schoot in de korte hoek raak. Na een misverstand achterin bij HHC maakte Makaay de 1-4. Vlak voor tijd werd het ook nog 1-5 toen Hofland een val binnenkopte via een hand van een HHC verdediger.




Tags

hhc makaay pedro hardenberg hofland binnenkopte cler langszij misverstand passte rechtervleugel tikte uitbraak val wijnaldum

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda