Transparent
Inloggen
Sluiten

Dudek wil alles geven voor Feyenoord fans

10 juli 2001 11:57

Verslaggever: RvN

Een aantal internationals werkte vandaag haar eerste training van het seizoen af. Dudek kreeg daarbij veruit de meeste aandacht van publiek en media. De keeper keerde zondag in Rotterdam na een vakantie in Polen. Een vakantie die hem weinig rust bracht door de mislukte transfer naar Arsenal en alle media-aandacht die daar uit volgde.

Dudek wilde vandaag tegen Feyenoord Netwerk niet ingaan op de affaire, maar hij wilde wel kwijt aan alle Feyenoord supporters dat hij zolang hij voor Feyenoord speelt zich volledig zal geven ?voor de club en de fantastische supporters? van Feyenoord. Ook de club neemt hij niets kwalijk omdat hij ervan overtuigd is dat de club naar eer en geweten gehandeld heeft en de keeper erg waardeert. 'Ik ben professioneel genoeg om tot het uiterste te gaan het komende seizoen'.

Meer op
Tags

dudek affaire arsenal eer geweten polen uiterste waardeert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane azzouzi backje biden bologna carranza caru containers dest eredivisie excelsior fight gijs hadj kraaij mls moussa nadje priske smal sobat socrates timber trump twente ueda vance wieffer willykment zerrouki