Transparent
Inloggen
Sluiten

Dudek wil alles geven voor Feyenoord fans

10 juli 2001 11:57

Verslaggever: RvN

Een aantal internationals werkte vandaag haar eerste training van het seizoen af. Dudek kreeg daarbij veruit de meeste aandacht van publiek en media. De keeper keerde zondag in Rotterdam na een vakantie in Polen. Een vakantie die hem weinig rust bracht door de mislukte transfer naar Arsenal en alle media-aandacht die daar uit volgde.

Dudek wilde vandaag tegen Feyenoord Netwerk niet ingaan op de affaire, maar hij wilde wel kwijt aan alle Feyenoord supporters dat hij zolang hij voor Feyenoord speelt zich volledig zal geven ?voor de club en de fantastische supporters? van Feyenoord. Ook de club neemt hij niets kwalijk omdat hij ervan overtuigd is dat de club naar eer en geweten gehandeld heeft en de keeper erg waardeert. 'Ik ben professioneel genoeg om tot het uiterste te gaan het komende seizoen'.

Meer op




Tags

dudek affaire arsenal eer geweten polen uiterste waardeert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.428 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk fitheid jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie reds ron schreuder slot stengs there twente will year yoda zeroukki