Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hooijdonk: Dinsdagmiddag bespreking met Benfica

9 juli 2001 23:16

Verslaggever: RvN

Pierre van Hooijdonk liet in een reactie (link Maisfutebol) weten dat hij dinsdag met het bestuur van Benfica rond de tafel gaat zitten om zijn huidige situatie bij de club te bespreken. 'Als ik niet bij Benfica kan spelen dan wil ik naar Nederland terugkeren' aldus Van Hooijdonk.

De speler heeft nog achterstallig geld te goed van Benfica en wil daar een overeenkomst over sluiten met benfica alvorens hij in wenst te gaan op een aanbieding van de Rotterdammers. Benfica heeft door de koop van een aantal nieuwe spelers grote financiele nood en wil de aanvaller dan ook graag verkopen. Om dat af te dwingen heeft het de aanvaller inmiddels al teruggezet naar het tweede elftal. Dit overigens tegen de zin van de trainer, maar die kreeg een spreekverbod over dit onderwerp opgelegd.

Meer op




Tags

benfica hooijdonk bespreking achterstallig bestuur maisfutebol nederland spreekverbod teruggezet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.483 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bommel brighton charismatisch eredivisie excelsior geertruida generaal gimenez heerenveen intensiteit knvb kraaij kuip middenveldert onzekerheid pec persie potter schreuder scouten slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb